Hotel in Westkapelle met Zeeuws karakter

Gelegen achter de duinen van Westkapelle, dichtbij de overgang naar de mooiste kuststrook van Zeeland ligt Hotel Kaap West. Wij vormen dé uitvalbasis voor een luxe long stay vakantie of een kort verblijf aan de Walcherse kust. Het ritme van de dag wordt hier bepaald door natuurlijke elementen van zon, zee, strand en duin. Met nog geen 300 meter staat u al op het strand.

Hotel Kaap West ademt Zeeland. Rieten kappen, royaal gebruik van duurzaam hout. Authentieke vormen en materialen, doorsneden met strakke kaders van hout en glas. Balkons en inpandige buitenruimte voor optimale privacy. Het hotel is met haar kenmerkende architectuur volledig geïntegreerd in het landschap van duinen, zee en strand. De accommodaties bestaan uit prachtige kamers en luxe suites waar u de vrijheid van een verblijf aan de kust combineert met de services en faciliteiten van ons hotel. Op de kop van het gebouw verleidt het sfeervolle restaurant Catch u om de dag te beginnen met een uitgebreid ontbijt, smakelijke lunch of te eindigen met een culinair diner of drankje aan de bar.

Milieubewust en duurzaamheid zijn twee belangrijke kenmerken voor het hotel. Het energieverbruik ligt zelfs zo laag dat de EPC-waarde met 0 op de meter nihil is. Middels zonnepanelen wordt er een grote hoeveelheid energie opgewekt en dankzij de inzet van warmtepompinstallaties wordt er op een duurzame manier verwarmt en warm water getapt. De karakteristieke rieten kap draagt daarnaast ook sterk bij aan de isolatie van het hotel. Én om af te sluiten: 340 zonnepanelen op het dak zorgen ervoor dat de energie op een groene en verantwoorde wijze wordt opgewekt.

Onze persoonlijke service, hoge kwaliteit, prachtige architectuur én sublieme ligging maken uw verblijf bij Hotel Kaap West compleet.

Kamers
Praktische info