Waarom boeken via onze website
Hotel Kaap West
Onze
website
Andere
boekingssites
Gratis WiFi
Beste prijsgarantie
Persoonlijk contact

Restaurant Catch

Ontbijt, lunch, diner & borrelen bij Restaurant Catch.

Hét vis-restaurant van Walcheren dat uw aandacht vangt met culinaire verwennerij. Catch verzorgt ontbijt, lunch en diner voor zowel hotel als niet-hotelgasten. Op het levendige terras en in het trendy restaurant serveert Catch het echte en pure Zeeland op uw bord. Vers uit de Zeeuwse wateren en van het Zeeuwse land.

De chefs en medewerkers van Catch verwennen u graag middels het gebruik van mooie en verse ingrediënten. Passie en professionaliteit gaan hand in hand bij de chefs en smaak en exclusiviteit staan daarbij hoog in het vaandel. Dit blijkt wel uit de gerechten die geserveerd worden. Zoals de naam Catch u wellicht al doet vermoeden vormen vis, schaal- en schelpdieren de hoofdmoot.

Veganistische gerechten zijn standaard te vinden op onze menu kaart. Wij vinden het belangrijk dat het gehele gezelschap kan genieten van een fijn verblijf in ons restaurant. Daarom verzorgen de chefs ook afwisselende, creatieve en smakelijke veganistische gerechten.

Vanzelfsprekend worden liefhebbers van een mooi stuk vlees ook niet vergeten. Restaurant Catch serveert unieke smaken. Zorgvuldig geselecteerde soorten dry-aged rundvlees bijvoorbeeld, een specialistische bereiding die zorgt voor intense smaak en zeer mals vlees.

Samengevat, Catch is puur van smaak en uniek in beleving. U bent van harte welkom!