Restaurant Catch

Restaurant Catch in Westkapelle is hét visrestaurant van Walcheren dat uw aandacht vangt met culinaire verwennerij. Op het levendige terras en in het trendy restaurant serveert Catch het echte en pure Zeeland op uw bord. Vers uit de Zeeuwse wateren en van het Zeeuwse land.

De chefs en medewerkers van Catch verwennen u graag middels het gebruik van mooie en verse ingrediënten. Passie en professionaliteit gaan hand in hand bij de chefs, en smaak en exclusiviteit staan daarbij hoog in het vaandel. Dit blijkt wel uit de gerechten die geserveerd worden. Zoals de naam Catch u wellicht al doet vermoeden vormen vis, schaal- en schelpdieren de hoofdmoot.

Restaurant Catch nodigt uit om gerechten met elkaar te delen zoals een mooie zeebaars. Dit is ook terug te zien in de presentatie: garnituren en bijgerechten worden als losse componenten aan tafel geserveerd.

Vegetarische gerechten zijn standaard te vinden op onze menu kaart. Wij vinden het belangrijk dat het gehele gezelschap kan genieten van een fijn verblijf in ons restaurant. Daarom verzorgen de chefs ook afwisselende, creatieve en smakelijke vegetarische gerechten.

Vanzelfsprekend worden liefhebbers van een mooi stuk vlees ook niet vergeten. Zorgvuldig geselecteerde vleessoorten en de kundigheid van de chefs zorgen ervoor dat er unieke smaken aan uw tafel geserveerd worden.

Samengevat, Catch is puur van smaak en uniek in beleving. 

Half-pension voor hotelgasten
U kunt ook halfpension bijboeken; u stelt zelf uw 3-gangenmenu samen uit onze menukaart. Wanneer u dit direct bijboekt betaalt u maar € 26,50 p.p.p.n. in plaats van € 29,50 ter plaatse in het restaurant.

 

RESERVEER EEN TAFEL